Thin Lizzy – Scott Gorham o mogućem povratku u studio

thin-lizzy

Scott Gorham smatra da je možda vrijeme da se Thin Lizzy vrati u studio.

Legendarni irski hard rock bend poslijednji je album "Thunder and Lightning" izdao davne 1983. godine i nisu razmatrali snimanje novoga nakon smrti slavnog frontmana Phil Lynotta 1986. godine. No gitarist Scott Gorham, koji je bio član grupe od 1974. do 1983. i predvodio brojne novooformljene postave benda od 1996., smatra da je trenutni postav kojeg čine
orginalni bubnjar Brian Downey, gitarist Vivian Campbell (Def Leppard), basist Marco Mendoza (Whitesnake, Ted Nugent), pjevač Ricky Warwick (The Almighty) i klavijaturist Darren Wharton – moguće dovoljno dobar da se okuša u obogaćivanju ostavštine ovog velikog benda. Za sada ne postoje nikakvi konkretni planovi oko ulaska u studio no Gorham je spomenuo da Warwick piše odlične tekstove te da se sada zapravo može promišljati o pitanju broj jedan najvećih poklonika ovog banda.

Thin Lizzy je trenutno na turneji po Sjevernoj Americi i očekuje ih i ljetna europska turneja, a jednako je zauzet i Campbell s Def Leppardom. No bez obzira fanovima nije nedostajalo njihovog repertoara s obzirom da su nedavno objavili reizdanja dva albuma iz 1976.godine – "Jailbreak" i "Johnny the Fox". A Gorham je najavio da se iščekuju reizdanja "Bad Reputation" (1977.) i "Chinatown" (1980.) te da se na njima planira jednak angažman kao i na prethodna dva.

Ček dis aut