Tradicionalni sisački Mali Urbani Festival otvara svoja vrata ovaj petak

Tradicionalni Mali Urbani Festival, koji će se provoditi od 22. do 24. rujna 2017., otvara svoja vrata sutra u 16:00 sati.

Nakon otvorenja programa Mali Urbani Festivala, u 16:30 predstaviti će se izložba ”This town needs posters” u sklopu akcije koju se pokrenulo za potporu inicijativi ”Hoćemo klub” – Baraka Kutina. Predstavljanje umjetničkih radova kampanje koju su izradili skupina kreatora u okviru radionice održane 17.9.2017., održat će se u Klubu mladih SKWHAT, Park Perivoj Viktorovac 0, Sisak. Pri otvaranju izložbe, predstavnicima medija te prisutnim sudionicima predstavit će se napori jedne organizacije da združenim radom dokuče toliko željen cilj, a to je dobivanje prostora i otvaranje Kluba za mlade u Kutini.

Na četrnaestom izdanju najvećeg sisačkog festivala alternativne mladenačke kulture ovaj petak nastupaju Kristijan Molnar, AM:PM i Omar kao predstavnici elektroničke scene, te se glazbeni program nastavlja u subotu uz Edo Maajka, ABOP, She Loves Pablo i Saučešće za one koji preferiraju žešći zvuk.

Posjetitelje će također dočekati prvi sisački Skate&Bike jam, turniri u Hearthstoneu i Magic The Gatheringu, brojni boardgameovi i još mnogo toga. Više o programu otkrijte na službenom Facebook eventu.

Ček dis aut