U kinima uskoro 3D film Metallice „Metallica Through the Never“

metallica-movieVelikani metala iz Metallice su službeno otkrili detalje o njihovom nadolazećem 3D filmu, “Metallica Through the Never“. Premijera filma biti će u kinima IMAX uzduž cijele Sjeverne Amerike 27. rujna, a u ostalim IMAX kinima u svijetu ( Cinestar Arena Zagreb) projekcije će se početi prikazivati 4. listopada 2013.

Priča se vrti oko člana tima Metallice, Tripa kojeg glumi Dane DeHaan, koji je poslan na misiju tijekom koncerta Metallice, uslijed čega će mu se život “preokrenuti naglavačke“.

Kako je to opisao bubnjar Lars Ulrich; “IMAX! Jednostavno nemože biti veće i bolje od toga. Za četiri momka prosječne visine iz rock benda,  da dobiju priliku prikazati svoj 3D film na kino-platnu veličine zgrade je stvarno izvanredna misao.“Gle, mama, visok sam 15 metara(napokon)“. Nema boljeg načina doživjeti film, nego kroz spektakl glazbe i zvuka koji bi trebao biti neviđeno i jedinstveno iskustvo“.

Bend je trenutačno zauzet završnim “poliranjem“ filma, pozivajući obožavatelje da ostanu u stanju pripravnosti na njihovim službenim stranicama.
“Mnogi su fanovi odigrali vrlo važnu ulogu  i nestrpljivi smo da to podjelimo sa vama“.

Ček dis aut