U Zagreb se vraćaju A Place To Bury Strangers

A Place To Bury StrangersPONEDJELJAK 02.11. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 70/90/110 KN

Točno 2 godine i 21 dan poslije, u Zagreb se vraća A Place To Bury Strangers.

Lako moguće najvažniji alternativan sastav današnjice, trio genijalih istraživača zvuka koji čine Oliver Ackermann na gitari i vokalu, Dion Lunadon na bas gitari i vokalu te Robi Gonzalez na bubnjevima, vraćaju se u Močvaru s novim i starim snagama i moćima.

Četvrti po redu studijski album “Transfixiation”, no tek prvi koji Ackermann, Lunadon i Gonzalez zajednički potpisuju i produciraju, izdan je početkom godine za etiketu Dead Oceans, a ploča je to koja potvrđuje konstantnu evoluciju svega što A Place To Bury Strangers jeste. Teška, opasna i atmosferična glazba, ponekad shoegaze, ponekad post-punk a ponekad noise-rock.

U više od 10 godina postojanja A Place To Bury Strangers postao je institucija zahvaljujući zavidnoj diskografiji i fantastičnim nastupima uživo diljem svijeta, a u Močvari će, sada već po drugi put, svoju glazbu i najnoviji studijski uradak predstaviti 2.11.2015. godine.

http://www.aplacetoburystrangers.com
http://www.facebook.com/aplacetoburystrangers
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Place_to_Bury_Strangers

Kao predgrupa nastupa, također njujorški, noise-pop trio Grooms, projekt Travis Johnsona proizašao iz prostorija bivšeg bruklinškog Death By Audio studija, koji trenutno promovira svoj četvrti studijski album “Comb the Feelings Through Your Hair” izdan ove godine za Wester Vinyl etiketu.

Upad u pretprodaji: 90 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 110 KN

https://grooms.bandcamp.com

Ček dis aut