Uz Zadrugu i  Ogenj, odabrano pet finalista 11. O’ROCK FEST-a

Udruga mladih Feniks već jedanaestu godinu zaredom organizira O’ROCK FEST i na taj način okuplja neafirmirane glazbene skupine iz Hrvatske i inozemstva. Namjera O’ROCK FEST-a je da se mladi sa šireg područja upoznaju i povezuju, a smatramo kako je glazba odličan medij kroz koji mladi mogu izraziti svoja socijalna stajališta. 

Svake godine na O’ROCK FEST prijavljuju se bendovi s područja cijele Hrvatske, a osim natjecateljskog održava se i revijalni dio festivala, na kojem, kao gosti večeri, nastupaju renomirani bendovi.

O’ROCK FEST je jedan od najdugovječnijih rock festivala natjecateljskog karaktera na ovom području, čiji su pobjednici prijašnjih godina ostavili te i dalje ostavljaju trag na hrvatskoj glazbenoj sceni. 11.O’ROCK FEST održat će se u subotu, 21.10.2017. godine u Domu kulture Oroslavje (Milana Prpića 82), s početkom u 20:00 sati.

Ogenj, foto: Anja Radiković

Na temelju pristiglih prijava, odabrano je pet finalista: Lika Kolorado (Zagreb), ČudNoReĐe (Zagreb), Core System (Međimurje), Home Conflict (Zagreb) i Sage (Zagreb). Potpunu zvučnu sliku festivala obogatit će gostujući bendovi: najpoznatiji zagorski rock band Zadruga (Zabok) te Ogenj (Koprivnica), prošlogodišnji pobjednici O’ROCK FEST-a. Najbolja tri benda dobit će statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora.

Novost ovogodišnjeg O’ROCK FEST-a je njegov humanitarni karakter. Udruga mladih Feniks, ponukana teškim vremenima i situacijom, odreći će se prihoda od prodanih ulaznica u koristi obitelji slabijeg imovinskog statusa te isti utrošiti za kupovinu namirnica koje će se potom podijeliti potrebnima. Ulaznice se mogu kupiti na dan festivala na ulazu u Dom kulture po cijeni od 25 kuna.

Udruga mladih Feniks ovim putem poziva sve ljubitelje dobre glazbe i još boljeg rocka na 11. O’ROCK FEST te garantira dobar provod i zabavu uz odlične rock bendove. Također, budući da ovogodišnji festival ima humanitarni karakter, sudjelovanjem na istome činite dobro djelo, što je još jedan motiv i razlog više da 21.10.2017. napunite oroslavski Dom kulture i pošaljete dobre vibracije!

Ček dis aut