Vatra & Ivana Popović – na pomolu nova suradnja

vatra-popovic

Vatra je ovih dana predstavila svoj šesti album ”Ima li budnih” najavljen hit singlovima ”Tremolo” sa Damirom Urbanom i ”Ima li budnih” sa Ljubicom Gurdulić, pjevačicom skupine Svadbas, a prve recenzije ne štede riječi hvale za novi studijski uradak virovitičke petorke.

Dosadašnje glazbene suradnje Vatra je odlučila obogatiti i jednom modnom.

Ovoga puta nije riječ o duetu, ali je svakako riječ o novoj, nesvakidašnjoj suradnji Vatre i dizajnerice Ivane Popović, poznate po tome da svoje intrigantne revije voli začiniti live svirkama.

Vatra će tako u petak, 21.10. u 23 sata na drugoj večeri Cro A Porter-a nastupiti na reviji zasigurno najzabavnije domaće dizajnerice koja redovito šokira i oduševljava svojim kreacijama i performansima.

No tu nije kraj njihove suradnje; krajem mjeseca, Ivana Popović će, u suradnji sa Zvonimirom Bulajom,  dobitnikom brojnih međunarodnih nagrada na festivalima animacije i novih medija, snimiti spot za Vatrin treći singl s aktualnog albuma ”Ima li budnih”.

Do tada, sjajna i neponovljiva Ivana Popivić i svježa Vatra pripremaju jedan od najzanimljivijih nastupa na ovogodišnjem Cro A Porteru!

Ček dis aut