Veliki Halloween party uz Monster Mash i Overpower u Regeneratoru

Kraj listopada znači samo jedno –velika fešta u zabočkom Regeneratoru. Za prikladnu atmosferu zaduženi bit će bendovi Monster Mash (Misfits Tribute Band) i Overpower, a za DJ pultom sve zakrabuljene zabavljat će DJ Štrabe. 

Za najbolje maske osigurane su vrijedne nagrade dok će svi maskirani imati slobodan upad.

Monster Mash, poznati Misfits tribute bend ne trebamo posebno predstavljati. Oni su jednostavno band stvoren za Halloween, a tko sve čini ovaj legendarni horror punk band, možda nikada nećete otkriti.

Overpower

Overpower su pak svirali u većini popularnih klubova diljem Lijepe naše. U novije vrijeme postava banda se izmijenila te je gitarist preuzeo frontmansku palicu, a pridružila im se još jedna gitara. Višebrojni prijatelji kažu da je ovim potezom band napokon sjeo na svoje mjesto. Svjesni situacije da od glazbe nema kruha, rade isključivo iz ljubavi prema istoj, a nakupljeni bijes i negativnu energiju iskaljuju na svojim instrumentima što se itekako može čuti i osjetiti.

Za glazbenu podlogu prije, poslije i između bendova zadužen je DJ Štrabe. Ovaj glazbeni kužer ne dolazi iz sunčanog Los Angelesa, ove godine nije puštao na Ultri, ali je poznat po rasplesavanju ekipe u Regeneratoru glazbenim klasicima.

Glavnu nagradu za najbolju masku već tradicionalno priprema King Tattoo studio i to u vrijednosti od 1000 kuna. Stručni žiri odabrat će najbolju, a bit će još nagrada za pojedinačne i grupne maske.

Početak je najavljen u utorak u 21h.

Realizaciju koncerta omogućuju grad Zabok i Krapinsko-zagorska županija.

 

Ček dis aut