Vodimo vas na koncert Ramba Amadeusa

rambo-amadeus

Kako smo već najavljivali Rambo Amadeus ponovno stiže u Zagreb, ovoga puta u klub Boogaloo, gdje će 28.10.2011. promovirati svoj novi live album „Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu Sindikata“. Album će uskoro ugledati svjetlo dana na hrvatskom tržištu u izdanju diskografske kuće Menart.

MIXER.HR za vas ima četiri ulaznice, ali spremni smo ih ustupiti samo pravim fanovima koji znaju kako se zove Rambov prateći bend. Svoj odgovor i podatke, uz ‘Rambo’ u subjectu maila pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr.

‘Tajanstveni’ bend koji je Rambovim fanovima poznat s prethodnih turneja, za potrebe snimanja ovog live albuma proširen je puhačkom sekcijom pa s novom postavom koja će pratiti Ramba Amadeusa u klubu Boogaloo sa sobom donosi i jedan drugačiji zvuk, uz uvijek kontroverzan glazbeni izričaj Svjetskog Mega Cara.

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa moći će se u pretprodaji do 17.10. nabaviti po cijeni od 70 kuna (nakon toga će cijena ulaznica iznositi 80 kuna), na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:

– Knjižara Rockmark, Berislavićeva 13,
– Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7,
– Boogaloo klub, Vukovarska 68,
– Dirty Old Shop, Tratinska 22.

Ček dis aut