Wacken Metal Battle vraća se u Hrvatsku i Sloveniju

woaWacken Metal Battle vraća se u Hrvatsku i Sloveniju. Nakon jednogodišnje pauze, prema pravilniku Wacken Metal Battlea, ovo prestižno metal natjecanje ponovno se vraća u Hrvatsku i Sloveniju, a Full Metal Service zastupa te dvije zemlje.

Prisjetimo se, tijekom 2012. na dva natjecanja u Bogaloo klubu, u oštroj konkurenciji pobijedili su dečki iz grupe Cold Snap i zasvirali na kultnom Wackenu. Državna finala održati će te tijekom trećeg mjeseca, a točni datumi, kao gradovi i klubovi objaviti će se naknadno, vjerojatno tijekom ove godine. Zainteresirani bendovi na ovo prestižno natjecanje mogu se prijaviti putem stranice www.fullmetalservice.com/wmb, a organizator moli sve zainteresirane da prije prijavljivanja detaljno pročitaju upute, kako bi vidjeli ispunjavaju li sve zadane uvjete i kriterije.

Veliko regionalno finale održati će se u Hrvatskoj tijekom travnja ili svibnja, što će također uskoro biti određeno. Svi bendovi imaju se priliku javiti do 25.12. 2013., a do kraja 2013. biti će odabrani finalisti. Sudeći prema uspjehu WMB 2012. i odazivu fanova, WMB 2014 biti će pun pogodak.

Ček dis aut