ZAZ ima novi singl ‘Comme ci comme ça’

clip_image001Samo dvadesetak dana prije koncerta u pulskoj Areni 14. kolovoza, francuska pjevačica ZAZ objavila je i drugi službeni singl s aktualnog albuma «Recto Verso» : Comme ci comme ça !

Dok prvi singl s albuma, On Ira , još uvijek odzvanja radijskim eterom baš kao i pjesma Je Veux , koja ju je proslavila diljem svijeta, ZAZ predstavlja pjesmu u kojoj govori o samoj sebi i svom putu koji neće mijenjati ni za koga. Vjerujemo da će i ova pjesma zaraznih gipsy i jazz ritmova naići na odlične reakcije slušatelja i njezinih obožavatelja.

Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy 14. kolovoza održat će svoj drugi koncert u Hrvatskoj i to u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu – pulskoj Areni.

Prije nešto više od godinu dana, njen koncert u velikoj dvorani Doma sportova rasprodao se u vrlo kratkom roku – bio je to početak ljubavi između hrvatske publike i sitne nasmiješene pjevačice. Svojim upečatljivim glasom i nevjerojatnom količinom energije, oduševila je punu dvoranu, a ako dodamo i odličan interes za koncert u Puli, vjerujemo da će se povijest ponoviti i da će i ovaj koncert također biti rasprodan. Pjevačica i njezin management ne skrivaju zadovoljstvo što se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve, a hrvatskoj publici najavljuju glazbeno šarenilo te spektakl boja i energije pod zvjezdanim nebom.

Publika u pulskoj Areni 14. kolovoza imat će prilike uživati u njenim starim Je Veux , Eblouie Per La Nuit , La fée , ali i novim pjesmama s netom objavljenog albuma „Recto Verso“ (Sony Music/Menart). Spot za Comme ci comme ça je u izradi, do tada uživajte u vrckavom spotu za pjesmu On Ira.

ULAZNICE:

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/zaz-pula-arena-543784/performance.html

220 kn parter – stajanje
240 kn tribina – slobodno sjedenje
280 kn vip loza – sjedenje

Ček dis aut