Zoran Mišić kreće na veliku koncertnu turneju

clip_image001Zoran Mišić kreće na svoju veliku koncertnu turneju, a prvi koncert održat će se 27.10. u Hard Place-u u Zagrebu. Nakon toga slijedi koncert 11.11. u riječkom klubu Stereo, dok se objave novih koncerata očekuju početkom idućeg tjedna.

Nakon sjajnog prvog koncerta u Hard Place-u prošle godine (kada je klub bio krcat obožavateljica) Zokiju je izačao prvi album ‘Strah od nepoznatog’ koji će ovom koncertnom turnejom promovirati, ali ukoliko je suditi po dosadašnjim Zokijevim nastupima obrada, žestokog zvuka, ali i sjajnih rock balada koje Zokiju posebno dobro leže, sigurno neće nedostajati. Album prvijenac, koji je izašao tokom ljeta, osvojio je izvrsne kritike i recenzije, a Zoki će na cijeloj turneji, pa tako i na prvoj svirci u Hard Place-u, sa svojim pratećim bendom Damage, obožavateljima pružiti jedan pravi rockerski užitak.

Okrunjen titulom ‘mlade nade rocka’, na koncertima će izvesti svoje već dobro poznate hitove ‘Gdje si sad’, ‘Izgubljeni raj’ i ‘Park’, a svi željni heavy rocka doći će na svoje u pjesmama ‘Moja generacija’, ‘Ovo je tvoj dan’ i ‘Svoj’. Uz pjesme sa albuma, Zoki će pjevati i covere brojnih domaćih i stranih pjesama.

“Nestrpljivo čekam početak turneje! Pripreme za ovo traju zadnja tri mjeseca i stvarno sam sretan što ćemo napokon imati priliku izvesti autorske pjesme uživo. Naravno, osim autorskih stvari, izvodit ćemo i obrade svima dobro poznatih pjesama iz rock i metal svijeta, tako da vjerujem da će svatko naći nešto za sebe! Nadam se da će feedback publike u Zagrebu i Rijeci, gradovima koji su potvrđeni kao prva dva gdje dolazimo, biti pozitivan, a posebno se nadam da će ljudi koji još nisu imali prilike poslušati “STRAH OD NEPOZNATOG” prihvatiti pjesme odnosno da ćemo ih povezati s njima na pravi način!”, rekao je Zoki povodom priprema oko turneje.

Ulaznice za zagrebački koncert u Hard Place-u nalaze se u prodaji na šanku kluba (Šubićeva 55) svaki dan od 20 sati i u knjižari Rockmark, Berislavićeva 13, po cijeni od 25 kuna. (Za članove udruge Dobri duh rock’n’rolla popust na šanku kluba 10 kn). Na dan koncerta cijena će biti 10 kuna viša.

Ček dis aut