Zvonimir Varga – “Ne dam te nikom”

Nakon što je u studenom prošle godine objavio singl “Ne dam te nikom”, zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavio je prekrasan spot za tu skladbu.

Video je snimljen na pitoresknom Žumberačkom gorju, a u spotu su se neočekivano našle i ljame – simpatične južnoameričke deve koje su su dale poseban “štih” ovom predivnom spotu. Valja naglasiti da je video snimio, režirao i montirao zagrebački umjetnik Doringo kojemu je ovo šesta suradnja sa zagrebačkim kantautorom, a već su u pripremi i neki drugi zajednički projekti.Pjesma “Ne dam te nikom” šesti je singl koji je Varga objavio pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records, a nalazi se na njegovom prošlogodišnjem albumu “7” koji je prema izboru glazbenog portala Terapija uvršten među 10 najboljih domaćih izdanja prošle godine.

Osim pjesama, Varga komponira i glazbu za dječje kazališne predstave, a autor je i teksta za dječju slikovnicu objavljenu u prosincu prošle godine. Za ovu godinu, zagrebački kantautor najavljuje nove pjesme i koncerte, a prvi od njih biti će u knjižari Rockmark gdje će Varga 17. siječnja nastupiti u okviru programa “Akustika”.

Ček dis aut