Za posjetitelje INmusic festivala osigurane pogodnosti u prijevozu

inmusic_festival_smijerovi_photo-julien_duval

Pripreme za nadolazeće jedanaesto izdanje INmusica već su u punom jeku! Na čak tri otoka u tri glazbena dana te u 7 dana boravaka u festivalskom kampu publika će imati priliku zabaviti se i čuti vrhunska glazbena imena – među kojima su i neki miljenici publike koji su već posjetili Zagreb, ali i brojni izvođači koji će ove godine premijerno nastupiti u Hrvatskoj.

INmusic festival nastavlja dobru tradiciju te je i ove godine, zajedno s partnerima – Ožujskim pivom, OTP bankom, Turističkom zajednicom grada Zagreba i Hrvatskom turističkom zajednicom te uz pokroviteljstvo Grada Zagreba, osigurao samo najbolje usluge i sadržaje. Brojni posjetitelji moći će se zabaviti u svakom trenutku, a na festivalskim otocima mogu se naći i brojna skrivena mjesta za odmor i bijeg od gužve.

Najimpresivniji dodatni sadržaj ove godine zasigurno je Teslin toranj koji uživa veliku pažnju javnosti od kad je najavljena njegova izgradnja. Tridesetmetarska replika tornja bit će jednako impresivna izvana kao i iznutra gdje će se putem posebnog VJ programa prikazivati projekcije Teslinog i Bowiejevog života te stvaralaštva.

Ožujsko pivo kao powered by sponzor INmusic festivala je u partnerstvu sa ZET-om i ove godine za sve posjetitelje INmusica organizirao besplatan javni gradski prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima. Pogodnost besplatnog javnog gradskog prijevoza dio je kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“. Posjetitelji INmusic festivala u Zagrebu besplatno se mogu voziti u vrijeme održavanja INmusica (20. – 22. 06. 2016.) te uz predočenje festivalske ulaznice ili narukvice (prilikom ulaska u vozilo ili na zahtjev službene osobe).

Kampanjom „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ Zagrebačka pivovara želi podignuti svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju. Kao prvi i vodeći glas odgovornog konzumiranja piva u zemlji, Zagrebačka pivovara kampanjom „Razmisli“, koju provodi od 2008. godine, aktivno zagovara odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnog ponašanja u prometu.

Zahvaljujući HŽ Putničkom prijevozu posjetitelji INmusica mogu jeftinije putovati vlakom! HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima INmusic festivala odobrava 40 % popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 17. do 24. lipnja 2016. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag. Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala. Popust se ne može koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Za vrijeme INmusic festivala (20., 21., i 22. lipnja) Jarunom će prometovati dvije posebne festivalske autobusne linije. Festivalski autobusi Jarunom će prometovati od 18:00 do 02:00 te od 20:00 do 05:00 na relacijama od oba ulaza na Jarunu (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na INmusic festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan.

Kako bi se smanjile gužve, te zbog ograničenosti parkirnog prostora, posjetitelji se mole da koriste javni gradski prijevoz i festivalske autobusne linije.

Uz razne pogodnosti u prijevozu dolazak na Jarun je jednostavan, a tri fenomenalna glazbena dana obilježit će Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, Barns Courtney, Kawasaki 3p, Pat Thomas and the Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, Shearwater, My Baby, FùGù Mango, The Bambi Molesters, Gustafi, Gretta, Chui, Žen i mnogi drugi.