10. Just Dubwise party uz Warrior Charge, Homegrown sound i Dubolik

Novo, 10. Just Dubwise okupljanje u klub Attack 04. ožujka dovodi svima nam već poznat Warrior Charge sound system iz Udina. U večer će vas svojim laganijim setom uvesti domaćini večeri, Homegrown sound, a zatim će i Dubolik iz Dubbla odradit svoj live set.

Warrior Charge je dub sound system iz Udina nastao 2006. godine. S korijenima u DIY nezavisnoj sceni, cilj im je širiti pozitivne poruke, surađivati s ostalim soundsystemima, glazbenicima i ljudima koji stvaraju bolji svijet. Do sada su dijelili pozornicu s legendama kao što su Jah Shaka, Zion Train, Aba Shanti, Channel One, The Disciples i drugi te sa svojim crvenim soundsystemom nastupali na mnogim talijanskim festivalima (Zion Station, Festintenda, Heartical Vibes), a od prije koju godinu su i rezidenti dub stagea na Seasplashu.

Dubolik je započeo svoju glazbenu karijeru kao gitarist HC punk benda Radikalna Promjena. 2002. sudjeluje u stvaranju benda Radikal Dub Kolektiv, a potom i Radikal Dub Sound-a. Tokom godina oštrio je svoje znanje o produkciji i miksanju pa je tako uspio i u mnogim suradnjama sa stranim izvođačima u obliku remikseva, miksanja dub verzija ili pak miksanja cijelog albuma. Zadnje izdanje mu je prošlogodišnji 12” na 4Weed records, Step outa babylon remix sa Mr.Dill Lion Warriah! Projekt kojim se trenutno bavi je Dubble koji je osnovao sa Vanjom nakon razlaza RDK-a. Pokretač je i Dub Tunnel Recordsa na kojem izdaju Dubblove trake. Do sada su izbacili 4 10” vinila na kojima su surađivali sa Earl 16-om, Molarom, Danmanom i Echo Ranksom.

Homegrown sound je osnovan 2011. godine kada je prvi put nastupo u mastersu na tadašnjem Bass Masters programu(današnji reggae utorak). Uz redovne setove počeo je i organizirati Roots to Dub(step) večeri u Attacku koje su prerasle u Just Dubwise koji se održava i danas. Tokom godina ugostili su O.B.F. sound system, Brigadier JC-a, Riddim Tuffa, Haspar, Vibronics, a planovi za buducnost nikada se ne prestaju kuhat!2016. je bitna godina jer se soundu kao MC prodružila Mia, a započeo je i rad Just Dubwise radio emisije na radio Attacku.

04.03.2017. KLUB ATTACK
START 22:00
DAMAGE: 35 KN