11. O’ROCK FEST ove godine nosi humanitarni predznak

Udruga mladih Feniks ove će godine po jedanaesti puta organizirati O’ROCK FEST. O’ROCK FEST je jedan od najdugovječnijih rock festivala natjecateljskog karaktera na ovom području, čiji su pobjednici iz prijašnjih godina ostavili te i dalje ostavljaju trag na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ovogodišnji, 11. O’ROCK FEST, održat će se u subotu, 21.10.2017. u Domu kulture u Oroslavju s početkom u 20:00 sati.

Novost ovogodišnjeg O’ROCK FEST-a je njegov humanitarni karakter. Naime, Udruga mladih Feniks kao organizator festivala, ponukana teškim vremenima i situacijom, odreći će se prihoda od prodanih ulaznica u koristi obitelji slabijeg imovinskog statusa te isti utrošiti za kupovinu osnovnih životnih namirnica koje će se potom podijeliti potrebitima.

U natjecateljskom dijelu nastupit će Lika Kolorado (Zagreb), ČudNoReĐe (Zagreb), Home Conflict (Zagreb), Core System (Međimurje) i Sage (Zagreb). U revijalnom dijelu nastupit će prošlogodišnji pobjednik O’ROCK FEST-a, Ogenj (Koprivnica) i najpoznatiji zagorski rock band, Zadruga. Najbolja tri benda dobit će statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i donatora. Ulaznice se mogu kupiti na dan festivala na ulazu u Dom kulture po cijeni od 25 kuna.

Udruga mladih Feniks ovim putem poziva sve ljubitelje dobre glazbe i još boljeg rock-a na 11. O’ROCK FEST te garantira dobar provod i zabavu uz odlične rock bendove. Također, budući da ovogodišnji festival ima humanitarni karakter, sudjelovanjem na istome činite dobro djelo, što je još jedan motiv i razlog više da 21.10.2017. napunite oroslavski Dom kulture i pošaljete dobre vibracije.