2CELLOS nastupili sa Georgeom Michaelom

George-Michael-and-2CELLOS-

Planetarno popularni 2CELLOS Luka Sulic i Stjepan Hauser, prošloga su tjedna nastupili na jednom od najglamuroznijih događaja godine – na privatnoj zabavi Eltona Johna u njegovoj kuci u Londonu, zvanoj White Tie & Tiara Ball, na kojoj se prikupljaju sredstva za Elton John Aids Foundation.

Na toj su svečanosti bili gotovo svi najutjecajniji i najbogatiji ljudi na svijetu, kao i poneki članovi kraljevske obitelji i mnogobrojne slavne osobe. Među silnim celebrityjima koji su bili u publici, bili su  Victoria Beckham, Simon Cowell, Cheryl Cole, Elizabeth Hurley, Anne Hathaway, i brojni drugi…

Osim sto su Stjepan i Luka svirali sa Eltonom, nastupili su i sa George Michaelom izvevši s njim pjesmu Don’t Let The Sun Go Down On Me. 2CELLOS se trenutno nalaze na velikoj Europskoj turneji sa Eltonom Johnom te su upravo obišli sve velike gradove u Njemačkoj. Između koncerata u Njemačkoj uspjeli su naći i vremena da gostuju na dva najgledanija tv showa u Njemačkoj: TV TOTAL Stefan Rabb i Frühstücksfernsehen na SAT 1.