2CELLOS oduševili publiku Sir Eltona Johna!

clip_image001Sinoć je u Cardiffu održan prvi koncert na velikoj turneji Sir Eltona Johna na kojem su zasvirali i sad već planetarno popularni  2 CELLOS LUKA SULIC & STJEPAN HAUSER!

Bilo je to predivno i izuzetno iskustvo! Tijekom svih probi i sinoćnjeg nastupa smo se sprijateljili s Eltonom i njegovim bandom. On nas je osobno najavio i predstavio svojoj publici koja nas je dočekala s velikim pjeskom. Nastup smo započeli zasviravši intro u Eltonovu drugu pjesmu  “Saturday Night’s Alright (For Fighting)”. Nakon toga smo nastavili svirati s pratećim bandom na sljedećih 11 hitova – poručili su Luka i Stjepan iz Londona koji će večeras ponovno nastupiti u Cardiffu.

Premda je u početku bio plan da nastupe s Eltonom samo na europskoj turneji, popularni virtuozi bi s Eltonom trebali  ići i na nekoliko koncerata u Sjevernoj i Južnoj Americi te Australiji. Tako će Luka i Stjepan u nekoliko mjeseci u sklopu turneje obići mnogobrojne zanimljive destinacije pa ne čudi što  za kraj ovaj talentirani i  uspješan dvojac poručuje:

“Bit će to put oko svijeta s Eltonom”

Elton John i  2 CELLOS će po trenutačnom rasporedu turneje najbliže hrvatskim fanovima zasvirati u Sloveniji, Izola, 2. srpnja!