2CELLOS oduševili su publiku u slovenskoj Areni Stožice

LUKA-I-STEJPAN-4

Poznati violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznati kao svjetska atrakcija 2CELLOS, oduševili su publiku u slovenskoj Areni Stožice.  Ondje su naime održali kratki koncert prije nego što je na pozornicu izišao Elton John i njegov prateći band. Naš popularni dvojac je izveo 4 pjesme s  uspješnog albuma prvijenca 2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser (Sony Classical/Menart): Smooth Criminal, Welcome To The Jungle, With Or Without You i Smells Like Teen Spirit.

Obojica su rekli kako im je taj nastup  značio mnogo, zahvalili se slovenskoj publici na reakcijama oduševljenja i potpori. Luka se publici obratio i na sloveskom jeziku, a to ni ne čudi jer  ipak je  vezan i za Slovenijiu pošto mu je majka iz Maribora.  I Luki i Stjepanu  su potporu  u publici i prije nastupa dale njihove obitelji.

ELTON32CELLOS solo nastupom odnedavno otvaraju koncerte Eltona Johna na turneji i to zahvaljujući potpisivanju ugovora s managementom Rocket Music Entertainment, managementom Eltona Johna. Inače s Eltonom sun a turneji od lipnja ove godine i s njim na koncertu sviraju većinu repertoara.  Tako sada ovi sjajni virtuozi imaju odličnu priliku za dodatnu promociju svojeg uspješnog albuma prvijenca 2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser.

Koncert je ukupno trajao tri sata, a Elton je između ostalog poručio roditeljima Luke i Stjepana da trebaju biti ponosni na sinove i posvetio im pjesmu:

„Don’t Let The Sun Go Down On Me“.

2CELLOS nastavljaju turneju s Eltonom, a nakon ove turneje  više će biti posvećeni solo koncertima I promociji albuma.

21. prosinca  2CELLOS održat će samostalni koncert  u KD Vatroslava Lisinkog u Zagrebu !