2CELLOS – “Whole Lotta Love vs. Beethoven 5th Symphony”

Objavljena je nova pjesma i novi spot 2CELLOS, a Luka Šulić i Stjepan Hauser ovoga su puta odlučili spojiti naizgled nespojivo. Veliki hit Led Zeppelina “Whole Lotta Love” i petu simfoniju Ludwiga van Beethovena sjedinili su u borbu različitih povijesnih vremena.

Spot je sniman u Rovinju, u kazalištu Gandusio, i jedva čekamo da pjesmu počnemo svirati uživo našoj vjernoj publici. Počet ćemo već na ovoj američkoj turneji na kojoj se trenutačno nalazimo“, poručuju Luka i Stjepan koji su se sjajno zabavili na snimanju spota. Kao i za većinu njihovih uspješnih spotova, za snimanje su ponovno angažirali MedVid produkciju, a režiju potpisuje Kristijan Burlović.

Njihova pjesma “Mombasa” sa posljednjeg hvaljenog albuma “Celloverse” nagrađena je ove godine Porinom u kategoriji za snimku godine. Uz to su nastupom otvorili 23. dodjelu Porina u Splitu te su po drugi put nagrađeni “Večernjakovom ružom” u kategoriji Najbolji glazbenici u prošloj godini.

2CELLOS ove godine slave peti rođendan i u sklopu svjetske turneje promoviraju aktualni album “Celloverse”. U svibnju Luka i Stjepan kreću i na europski dio turneje.