5th Element te vodi na koncert “Nola 25” u KD Vatroslava Lisinskog

Ove godine Nola je koncertnom turnejom pod nazivom “Nola 25” diljem Hrvatske obilježila četvrt stoljeća glazbene čarolije i jedinstvenog, prepoznatljivog opusa. Grand finale očekuje nas za završetak slavljeničke turneje kada će ova glazbena razglednica stići u Zagreb i Malu dvoranu Vatroslava Lisinskog, u petak 16. studenog.

Baš kao što grupa Nola note, harmonije, melodije i tekstove savršeno objedinjuje u svojim hitovima, tako i 5th Element punoću okusa dobiva harmoziranjem četiri osnovna elementa: Zemlja, Zrak, Voda, Vatra. Peti element koji upotpunjuje čaroliju glazbe i okusa je – ljubav.

Upravo 5th Element razveselit će fanove Nole s 6×2 ulaznice i povesti vas na veliki slavljenički koncert “Nola25” u KD Vatroslava Lisinskog!

Sve što trebate jest u komentaru nagradne igre na našim društvenim stranicama upisati #5th Element i označiti dragu osobu uz koju želite poslaviti Nolinih 25 godina glazbene čarolije. Šanse u ovom darivanju povećajte tako da svoje puno ime i prezime, uz naznaku “5TH ELEMENT”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Igramo se do četvrtka, 15. studenog, u 15h kada ćemo nasumično izabrati šest sretnih dobitnika! Imena dobitnika saznajte na poveznici – rezultati nagradnih igara.

Sretne dobitnike pozivamo i na druženje sa članovima grupe Nola i novim okusima 5th Elementa nakon koncerta u foajeu Male dvorane KD Vatroslav Lisinski!