A zar je to važno – “Plavi cvijet”

Prije manje od mjesec dana zagrebački alter-pop bend A zar je to važno izdao je svoj novi singl ‘Plavi cvijet’ koji je dobio i promo video spot u kojem se izmjenjuju sjetni, pomalo tužni i melankolični, ali opet s druge strane romantični kadrovi koji savršeno odgovaraju tekstu singla.

Dino Osmanagić je najdugovječniji član koji je ujedno i cijenjeni autor vrhunskih pjesama kao što je i ova posljednja ‘Gloria’, u fantastičnoj izvedbi Nikole Marjanovića.

Dino je zajedno s kolegom Kristijanom Koščicom pokrenuo i projekt naziva Adam Zemsta u kojemu se prvenstveno predstavljaju kao autori svojih pjesama, a u sklopu istog tog projekta ugostili su i već spomenutog pjevača Nikolu Marjanovića te su predstavili predivnu pjesmu ‘Sjever’ čiji tekst potpisuje Dino, a zajedno s kolegom Kristijanom je napravio i glazbu.

– Ovih dana dobio sam od svoga izdavača Hamar Medije mišljenja mojih dragih kolega i glazbenih znalaca o pjesmi ‘Plavi cvijet’ koju sam napisao i otpjevao. Mogu reći da me je ganulo. Tvrdoglav sam ja i držim se svoga, kako prije nakon singla ‘Ja se dobro osjećam’ nisam nastavio u sigurnom smjeru, tako nisam ni sada nakon ‘Glorie’. Pišem pjesme sebi za dušu i za duše onih koji ih mogu razumjeti, nekad se dogodi da je ta frekvencija vibrira kod puno ljudi, a nekad na nekolicinu. Stvarno bez ikakvog pretjerivanja mogu reći da mi je čast se naći na istoj frekvenciji s ovim cijenjenim ljudima . Vidjet ćemo hoće li me počastiti pićem za neko vrijeme neki nepoznati čovjek zbog ove pjesme. Tako se dogodilo sa ‘Sjeverom’, sa ‘Gloriom’, s ‘Ja se dobro osjećam’, ako tako bude i s ovom, napravili smo dobru pjesmu. – rekao je Dino Osmanagić.