ABOP ususret promociji albuma objavili i treći singl “Fifty Sixty”

Nakon što su prošli tjedan objavili singl “Silent Outdoor Meeting”, ususret zagrebačkoj promociji prvog službenog izdanja, ABOP ili After je Bolji Od Partya, objavili su i treći singl “Fifty Sixty”. Zagrebačka audio-vizualna senzacija ABOP istoimeni EP promovira velikim koncertom u Tvornici Kulture, u subotu 16. travnja 2016.

Erol Zejnilović u PDV-u
Erol Zejnilović u PDV-u
“Fifty Sixty” je plesna i ritmična pjesma koja kombinira sintetičke zvukove i žive instrumente. Kao i prethodni singlovi, i novi nas vodi kroz isti organski techno zvuk ovog unikata na regionalnoj sceni. Uz neumorne zvukove syntha, pregršt efekata, bubnjeva i bassa dobivena je dobitna kombinaciju instrumentalne svirke upakirane u atmosferu elektronskog partyja. Glazba ABOP-a je intenzivna, plesna, ritmična, u dobroj mjeri psihodelična, s puno groovea, te nadasve moćna. Bez prisustva vokala, uspješno plove electro, funk, disco, kraut i techno (pod)žanrovima.

Prije benda nastupa ikonal. Kombinacija ritam mašine, syntha, samplera i mixera u live izvedbi ikonala s acid house, electro i techno elementima te jednostavan pristup stvaranju i izvođenju glazbe isključivo pomoću hardwarea sadrži sve sastojke koji su potrebni za ples. Nakon nastupa ABOP-a za after je zadužena DJ Buraz.

Ulaznice su 35 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta iznositi 50 kuna.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• www.entrio.hr