Adastra – Ako vidiš Anu

Tri dana nakon što je u radijski eter pustila svoju novu pjesmu Ako vidiš Anu, grupa Adastra je snimila je i spot za ovu neobičnu, ali vrlo intrigantnu pjesmu. Pjevač i autor pjesme Jerko Marić navikao nas je na prije svega na poprock zvuk, ali je ovom pjesmom dokazao da se itekako dobro snalazi i u drugim glazbenim žanrovima, ovom prilikom u hip hopu. Spot je snimao duo Tibor Rogulja i Goran Kušec.

‘Zamišljen da bude što jednostavniji i što vjerniji atmosferi pjesme, lagani prelazi sa scene na scenu, gdje prevladavaju sive, smeđe i crne boje s izvorima svjetlosti poput koncertne rasvjete i zalaska sunca. Jednostavan je zato jer mu je cilj da što manje odvlači pažnju s teksta i glazbe. Iako pjesma nosi naslov Ako vidiš Anu, to nije pjesma o ženi nego o nemogućoj misiji, potrazi za uzajamnoj ljubavi u kojoj će se mnogi muškarci repoznati.’  o spotu kaže Jerko Marić.

Novu pjesmu Adastre ćete osim u radijskom i televizijskom eteru uživo moći vidjeti i na splitskim Prokurativama u nedjelju, 6. srpnja na finalnoj večeri Splitskog festivala.
Novi singl benda ovog zagrebačkog rock benda koji je 2009. godine dobio nagradu Hrvatskog radija za grupu godine, održao više od 100 nastupa na rock festivalima i samostalnim koncertima te bio predgrupa popularnom britanskom rock sastavu Muse 2007. godine, možete preuzeti na: radio.crorec.hr

Više informacija o bendu saznajte na njihovoj službenim stranicama:
www.facebook.com/adastraband
www.adastra.com.hr
www.youtube.com/AdastraBand