Advent je još zabavniji uz Studio Smijeha

Program comedy kluba Studio Smijeha za tjedan 16. 12. - 22. 12.

Nakon posjeta adventu uputite se u Studio na odličan stand up. Kraj godine donosi i Best of stand up 2019 godine 19.12 na kojem možete vidjeti najbolje fore Mirande Lončar, Igora Drlje, Admira Šećkanovića, Tihomira Paravine i Dragitze Raštegorac Grubišić.

U nedjelju (22.12) u Zagreb ponovno dolazi svima najdraža slovenska komičarka, Martina Ipša. Žena koja rasproda svaki show i oduševi svaku publiku. Nabavite svoje ulaznice na vrijeme jer ne želite propustiti njen genijalan show Žena za volanom.

Osim stand up- a tu je i Improv night (21.12),  večer improvizacijskih igri u kojem publika sudjeluje u izgradnji priče. Ovaj show uvijek je drugačiji i urnebesan pa ga možete gledati svaki put bez brige da će se išta ponoviti. Nemojte improvizirati svoj dolazak na ovaj shoe da ne ostanete bez ulaznica. Nakon Improva počinje Late Night Open Mic koji okuplja komičare amatere koje možete pogledati besplatno u 23 h. Late Night je super show za zagrijavanje prije izlaska.

Početak tjedna ostavili smo za kraj. U ponedjeljak (16.12) nam se možete pridružiti na premiji dokumentarnog filma Bojana Bojića “Ona ja, i nas dvoje” koji govori o odnosu razvedenog oca i djeteta s posebnim potrebama. U utorak (17.12) testirajte svoje znanje o općim temama na Kvizu općeg znanja by Mauro Dropulić. Odlična prilika da upotrijebite svoje znanje o svemu i svačemu i da vam fun factovi posluže za osvajanje odličnih nagrada.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili https://www.facebook.com/StudioSmijeha/.

Ulaznice su dostupne online ili na blagajni kluba.