Aj Cha jer vodimo te na koncert Psihomodo Pop i Dubioze Kolektiv

Na pomno izabranim lokacijama u Splitu, mjestima koje grad povezuju s Dinom Dvornikom, drugu godinu zaredom održava se “AJ CHA” festival u spomen na splitsku glazbenu legendu.

Festival je zamišljen kao podsjetnik na Dina Dvornika, velikog glazbenika našeg doba i njegovu bezvremensku glazbu, a na njemu će sudjelovati glazbenici, Dinovi kolege i prijatelji te afirmirani i neafirmirani bendovi i DJ-evi. Među njima se svakako ističu Psihomodo Pop i Dubioza Kolektiv.

Psihomodo Pop i Dubioza Kolektiv već dugi niz godina oduševljavaju publiku diljem regije, ali i svijeta, a skupa s drugim glazbenim kolegama će starom Hajdukovom igralištu u Splitu proslaviti veliko stvaralaštvo Dina Dvornika.

Kako biste i vi bili dio ove velike proslave, Mixer.hr je pripremio jedno ekspresno darivanje za tebe i ekipu. Osvoji 2×2 ulaznice za nastup Psihomodo Popa (17.08.) ili 2×2 ulaznice za Dubiozu Kolektiv.

  1. Na objavi ovog članka na našoj Facebook stranici ostavi komentar, označi ekipu i napiši na čiji koncert ih vodiš
  2. ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “AJ CHA”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr uz napomenu dana koji ste ti i ekipa odabrali za svoje odavanje počasti Dinu Dvorniku!

    Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dobitnike izvući već
    danas, 16. kolovoza iza 21h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.