Ajmo na Dirty Dancing

image2×1 upad upecajte na nagradnjacha@mixer.hr!

DIRTY DANCING
DJ DAVID HASSELHOFF
www.mochvara.hr/dirtydancing
www.facebook.com/
dirtydancingparty

www.myspace.com/drtach

Večina vas sigurno ne zna, ali Madonna i David Hasselhoff bili su u vezi u periodu dok je Madonna živjela kao podstanarka na Savici. Nije tu bilo neke hardkor ljubavi. Našli bi se jednom tjedno na čagi u Močvari, započelo bi plesom i završilo akcijom na nasipu ispred svojeg omiljenog kluba. To im je ušlo u naviku i tako su šajbali neko duže vrijeme. Madonna je u međuvremenu dobila ponudu da glumi u filmu Evita, zabrijala je u Argentinu i odjebala je Davida.

David je pao u depricu, prestao je s Baywatch karijerom, počeo je snimati youtube filmove kako pijan jede hamburgere i od tada do dan danas u Močvari radi 80’s partye u nadi da će se na jednom od njih opet pojaviti Madonna u nadi da joj pusti njihovu pjesmu “Dirty Dancing”. Sigurno niste znali ni da je Madonna pijana napisala pjesmu “Dirty Dancing” koja je govorila o partijanju s Davidom. Kasnije, kako je odjebala Davida, promjenila je ime pjesme u “Like A Prayer”. Ovako je izgledao originalni text…

“Life is a mystery, everyone must stand alone.
I hear you call my name and it feels like
Dirty Dancing.”
(Madonna, “Like a Prayer” a.k.a «Dirty Dancing», 1989.)

Novost je da je David otkrio i 90’s eurodance tako da uz Bonnie Tyler, Madonne, Kim Wilde i ostalih 80’s hitova vrti i 90’s eurodance poput 2 Unlimited, Dr. Alban, Snap!, Culture Beat, Haddaway, La Bouche, Real McCoy, Aqua, C+C Music Factory, Vengaboys, Captain Hollywood Project, Nicki French pa do nekih novijih hitova koje možete čuti. See ya on the dancefloor!