Akustična Vatra ovu subotu u KD Vatroslava Lisinskog

vatra-lisinski

Prošlog je vikenda Vatra dva dana zaredom punila Kazalište Virovitica u kojem su održali prve akustične koncerte uoči Lisinskog.

Uz brojne goste – Quartet Prelude, Greenhouse Brass, perkusionista Mladena Ilića, Jure i Pavla iz Svadbasa – puna dva sata zabavljali su brojnu publiku koja se već na početku digla na noge i zajedno s bendom i gostima pjevala poznate pjesme. Od uvodne “Vojska od Terakote” do posljednje “Vrati se”, pjesme oplemenjene gudačima, brass sekcijom i perkusijama, s novim aranžmanima, dobile su promijenjenu i svježu zvučnu sliku, te otvorile neka nova vrata virovitičke petorke.

1477396561Zajedništvo publike i benda iskrilo je u svakoj pjesmi, i još je jednom potvrdilo da se Vatra i Virovitica vole javno.

Dva “ištekana” koncerta u virovitičkom Kazalištu najbolja su najava za veliki koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koji je Vatra zakazala za nadolazeću subotu, 29.10.2016.

O virovitičkom koncertu, za Slobodnu Dalmaciju, Zlatko Gall je napisao: “Bio je to datum za upis u gradski ljetopis. I svaku buduću biografiju Vatre. Jer, dvije uzastopne unplugged večeri koje je Vatra prošlog vikenda održala u rodnom gradu kao pretpremijeru koncerta najavljenog za 29. listopada u Lisinskome, najveći su glazbeni događaj ikad održan u Virovitici. /…/ Bolju najavu koncerta u Lisinskome ama baš nitko nije mogao očekivati.”

Ulaznice možete kupiti na adresi www.ulaznice.hr po cijeni od 120-180kn.