Album godine, “Dangerous Waters” J.R. Augusta, uskoro i na vinilu

Iza J.R. Augusta je fantastična godina

Dangerous Waters” J.R. Augusta opravdao je sva očekivanja, odmah po objavi zasjeo je na prvo mjesto najprodavanijih albuma, publika i kritika objeručke su ga prihvatili te je u velikoj Nacionalovoj anketi u kojoj sudjeluje tridesetak novinara koji sustavno prate domaću glazbenu produkciju proglašen za album godine. Nacional piše kako je J.R. August “svojim odličnim i prilično originalnim djelom doista obilježio godinu na izmaku i osvojio kvalitetom pjesama brojne glazbene kritičare”.

RECENZIJA ZLATKA GALLA:
J.R.AUGUST “Dangerous Waters” – Album kojeg je vrijedilo čekati

Da se radi o jedinstvenom izvođaču potvrđuje i nagrada Music Pub za album godine, najstarija hrvatska glazbena nagrada koju dodjeljuje radijski voditelj i urednik Zlatko Turkalj. “Svima je drago dobiti nagradu, pogotovo kada znaš koliko iskrenog truda i ljubavi si uložio. Ovo mi je posebno drago, jer je za album godine”, rekao je J.R. August povodom nagrade te dodao kako ima materijala za još deset albuma.

Kakva je fantastična godina iz J.R. Augusta i što tek sve predstoji potvrđuje i najviše nominacija za nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off, njih čak pet u kategorijama: Album godine, Rock&Off izvođač godine, „Veliki prasak godine”, Koncertni izvođač godine i Nagrada publike.

Parangallov Top 10 – Godišnja inventura (domaćice) 2019.

J.R. August je vanserijski talent koji će u skorijoj budućnosti zasjati i na svjetskim glazbenim pozornicama.

Inspiracije i materijala ima na pretek kao i podršku najveće diskografske kuće u regiji, Croatia Recordsa. A kakav bi to početak godine bio ako je ne bi J.R. započeo objavom “Dangerous Watersa” na vinilu, jer album godine to i zaslužuje. Bogato opremljen 180-gramski vinil je u pripremi te će se uskoro naći na policama mnogih glazbenih dućana diljem regije, na oduševljenje svih J.R.-ovih obožavatelja. 

J.R. Augusta ne propustite poslušati 15. veljače u Hrvatskom glazbenom zavodu:

J.R. August će sa zborom nastupiti u Hrvatskom glazbenom zavodu