Album “Powebi me” grupe Superoperater dostupan je za besplatni download

Superoperater 06Album “Powebi me” grupe Superoperater dostupan je za besplatni download danas od 16:00 na službenoj web stranici Radija 101.

Nakon radijske premijere singla “Možeš i ti vikati” na Radiju 101 u proljeće ove godine, besplatnog downloada singla (skinutog više tisuća puta), odličnog plasmana na domaćim top ljestvicama te više tisuća zabilježenih pogleda spota za istoimeni singl, grupa Superoperater predstavlja album “Powebi me”.

Grupa Superoperater, sastavljena je od prekaljenih rokera (Kojoti, Laufer, Voodoo Lizards, Majke, PipsChips & VideoClips, ElektroBuda… Alen Marin (glas), Jura Geci (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi) i Vanja Marin (bas) novo je ime s velikim iskustvom i sirovim rock zvukom koji donose albumom “Powebi me”.

Album su producirali Mark Mrakovčić i Vanja Marin, tekstove je napisao Igor Rajki dok se za dizajn pobrinuo dizajner Antonio Mohenski. Album je dostupan putem besplatnog downloada sa stranica Radija 101 od ponedjeljka, 14.rujna, dok istoimeni singl možete downloadati ovdje

Koncertna promocija albuma “Powebi me” održat će se u petak, 25. rujna, u Tvornici kulture u Zagrebu i u klubu Palach u Rijeci u subotu, 26. rujna.