Alter Bridge izbacili novi singl – “Take The Crown”

Na novom album AB su kombinirali sve ključne elemente prethodnih albuma i tako kreirali novi zvuk benda

(Alter Bridge / promo fotografija: Dan Sturgess)

Američki bend Alter Bridge predvođen Mylesom Kennedyjem (poznat i po bendu Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators koji su nedavno objavili službenu live verziju pjesme “Shadow Life”) početkom godine najavio je svoj novi album “Walk The Sky”, ujedno šesti po redu studijski uradak u karijeri benda.

“Walk The Sky” u prodaji će se naći 18. listopada, a nakon najavnog žestokog singla “Wouldn’t You Rather” koji se, također žestoko, penje po rock top ljestvicama, i pjesme “Pay No Mind” koja se pokazala kao favorit fanova, Alter Bridge otkrivaju još jednu od ukupno 14 pjesma koje će se naći na izdanju.

Pjesmu “Take The Crown” Alter Bridge predstavili su u pratnji lyric videa:

Pjesma, koja će zasigurno naći svoje mjesto i na koncertnoj set listi kojom će bend promovirati album. Novi album, “Walk The Sky”, prema službenom priopćenju nastavlja se na izdanje iz 2016. godine, “The Last Hero”. Iako je “u potpunosti retrospektivni prikaz karijere benda” Alter Bridge su na novom album “spajajući ključne elementa sa svakog od prethodnih albuma planirali stvoriti nešto potpuno novo.”

Sudeći po onome što smo dosad imali priliku čuti kroz objavljena tri singla, Myles Kennedy, Mark Tremonti, Brian Marshall i Scott Phillips puni su elana. Spremni su i za osvajanje pozornica: najavljena turneja kreće na jesen, a nama najbliži, već rasprodan, koncert AB će održati u Beču, 29. studenog.

U jesen 2017. Alter Bridge je u suradnji s Parallax Orchestra u londonskom Royal Albert Hallu, priredio vrhunski koncertni spektakl, a prošle godine objavljeno je i posebno live izdanje snimljeno upravo na tom iznimno hvaljenom koncertu.

[Pogledajte] Alter Bridge ?pojačali? zvuk s 52 glazbenika: ?The End Is Here?