Alter Bridge razotkrio prvi singl i spot najavljenog albuma “Walk The Sky”

U novom spotu jasno je da su Myles Kennedy, Mark Tremonti, Brian Marshall i Scott Phillips puni elana za osvajanje pozornica

Slavni američki bend Alter Bridge predvođen Mylesom Kennedyjem početkom godine najavio je svoj novi album “Walk The Sky”, ujedno šesti po redu studijski uradak u karijeri benda.Novi album “Walk The Sky” u prodaji će se naći 18. listpada preko Napalm Recordsa.

Izdanje sadrži 14 pjesama, a najavni singl “Wouldn’t You Rather” prava je rock himna s nabrijanim rifovima i moćnim vokalima. Uz najavni singl objavljen je i prateći video spot nastao u režiji Dana Sturgessa, a u njemu vidimo da su članovi Myles Kennedy, Mark Tremonti, Brian Marshall i Scott Phillips puni elana za osvajanje pozornica jer osim albuma bend je najavio i turneju koja kreće na jesen. Nama najbliži koncert bit će u Beču, 29. studenog. Ulaznice možete kupiti na ovom linku.

U jesen 2017. Alter Bridge je u suradnji s Parallax Orchestra u londonskom Royal Albert Hallu, priredio rhunski koncertni spektakl, a prošle godine je objavljeno i posebno live izdanje snimljeno upravo na tom iznimno hvaljenom koncertu.

Iako smo mislili da je Alter Bridge dobar dio prošle godine proveo “u mirovanju” budući da su i Kennedy i Tremonti objavili svoje samostalne albume: “Year of the Tiger” (Myles Kennedy) i “A Dying Machine” (Mark Tremonti) te neko vrijeme proveli na turnejama promovirajući ih, a Kennedy snimio i novi album sa Slashovim Conspiratorsima – “Living the Dream”, žestoka četvorka nas je ipak iznenadila i oduševila fanove viješću o novom albumu i turneji.