EoT predstavio dugoočekivani album prvijenac “Defibrilacija”

Alter rock-metal bend EoT predstavlja dugoočekivani album prvijenac “Defibrilacija”.

Debitantski album mladih karlovčana sadrži deset glasnih i nabrijanih autorskih pjesama na hrvatskom jeziku. Singlovi “Balkanska fiskultura”,  “U čemu je bit?“, “Bye bye ” i “Defibrilacija” već su dobro poznati u alternativnim krugovima, a uz njih album donosi još šest jednako žestokih, sirovih i kvalitetnih pjesama. Kad bučnu i razarajuću ritam sekciju “podebljate” virtuoznim, neobičnim i silovitim gitarskim riffovima, a na sve to dodate brilijantan Majin vokal koji vrhunski zvuči u rasponu od prekrasnog melodičnog pjevanja do gotovo histeričnog vrištanja; dobijete EoT – jedan od najperspektivnijih domaćih bendova.

Album je sniman u zagrebačkom “Beton” studiju pod palicom Marka Matijevića Sekula, koji je uz to zaslužan i za mix i produciju albuma, dok je master odradio Kai Blankenberg, Skyline Tonfabrik Studio Düsseldorf.

1. Defibrilacija
2. Nepravda
3. Bye bye
4. Balkanska fiskultura
5. U čemu je bit
6. Da li znaš
7. Anđeo bez krila
8. Avioni
9. Ostani
10. Posljednje zbogom

Podsjetimo, EoT je pobijedio na čak šest demo festivala (“Mack Production”, “O’Rock festival”, “Rat bendova”, “Glas mladih”, “Croatia Bike Week gitarijada” i “Rovinj Music Festival”), a uz to su održali brojne koncerte i zapažene festivalske nastupe na “Demofestu” u Banja Luci, zagrebačkoj “Velikoj rock eksploziji” te dvostruki nastup (na Main i World stageu) na “INmusic festivalu”.

Zagrebačka koncertna promocija albuma “Defibrilacija” će se održati u subotu, 18. ožujka u Jiggy Baru. Nastup počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.