Američka metal atrakcija Trivium dolazi u Zagreb

Trivium

U nedjelju, 01. travnja će u zagrebačkoj Tvornici Kulture nastupiti američki Trivium, jedan od trenutno najzanimljivijih bendova na metal sceni.

Trivium dolaze iz Orlanda na Floridi, SAD i djeluju od 1999. godine. Poznati su po svojoj stilskoj mješavini heavy metala, metalcorea, thrash metala i melodičnog death metala. Svoj prvi album „Ember to Inferno” su objavili 2003. godine za manje poznatu diskografsku kuću Lifeforce. Tek godinu kasnije potpisuju za prestižnu diskografsku kuću Roadrunner i za njih objavljuju osam albuma i dvadesetak singlova. Do sada su prodali više od milijun albuma diljem svijeta, a posljednji album „The Sin and the Sentence” je objavljen 20. listopada 2017.

Power Trip

U Zagrebu će nastupiti u sklopu svoje europske turneje u nedjelju 01. travnja u dvorani Tvornica Kulture. Kao posebni gosti na ovoj turneji pridružuju im se hardcore thrash metalci Power Trip iz Texasa koji promoviraju svoj drugi album „Nightmare Logic” i britanski death metalci Venom Prison koji promoviraju svoj prvi album „Animus”.

Venom Prison

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijene ulaznica iznose 160 kn do 01. prosinca. Od 02. prosinca će ulaznice koštati 190 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 210 kn.

Prodajna mjesta: ZAGREB: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 31, Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25, Purgatory – Ozaljska 47. RIJEKA: Dallas Music Shop – Splitska 2A, OSIJEK – Rock Shop Stress  – Strossmayerova 7. Eventim sistem, www.eventim.hr