Anamarija Mutić – “Naš Svijet”

Anamarija, Anabela, Ivan, Saša i Borna mladi su kreativci koji su odlučili ostvarit svoj san; širiti pozitivu kroz umjetnost.

Anamarija Mutić, mlada spisateljica poezije, dobitnica nagrade “Goranovo proljeće”, autorica zbrirke pjesama “Kaktus slavi rođendan”, učenica Matematičke gimnazije u Požegi, odlučila se ubaciti u nešto drugačije vode te sa malom grupom mladih kreativaca, stvorit veselu, ljetnju pjesmu s ciljem širenja pozitive i ljubavi.

Anamarija, osim što je autorica glazbe, također je i zaslužna za njeno izvođenje, koje je snimljeno u studiju Zvonimira Klinčića. Uz Anamariju stoji i Ivan Sarić– autor teksta pjesme, Anabela Sulić– režiserka, producentica i snimateljica spota, koji je snimljen amaterskom opremom u Požegi u trajanju od jednog dana, te Saša i Borna Mutić kao glumci, također uz Anabelu, Anamariju i Ivana.

Tekst je nastajao polako, njemu je predano više vremena nego spotu, to je ustvari spoj stihova sličnih motiva iz više različitih pjesama, kojeg je Anamarija poslije oblikovala po glazbi i onako kako je njoj najlakše za otpjevat. Osnovni motiv cijele pjesme i samog spota je bio prikazati ljubav i sreću i općenito pozitivnu stranu života. U kreiranju spota, pomogla nam je i Anabela i njene ideje također.” izjavio je Ivan Sarić prilikom najave video spota.