Ante Cash – “Angelina Jolie”

Najtraženiji hrvatski reper Ante Cash pripremio je novi singl i spot. Radi se o pjesmi “Angelina Jolie”, koja nastavlja niz hitova kao što su “Vatreni Zmajevi”, “Milena”, “Vakula” i “Fešta”. 

Tekst za novu pjesmu napisao je sam Ante, dok mu se u radu na glazbi, aranžmanu i produkciji pridružio Natko Smoljan Nace.

O pjesmi je Ante Cash rekao: “Znaš ono kad si toliko zaljubljen u neku svoju da se ne bi okrenuo za Angelinom Jolie. E pa o tome govori pjesma Angelina Jolie.”

Za spot koji na humorističan način donosi sadržaj pjesme se ovaj put pobrinuo Danijel Kovačević iz Studija 25. Fatalnu djevojku zbog koje je Angelina prozirna utjelovila je u spotu mostarska voditeljica i model Ana Bavrka.

Ante Cash 2015. godine objavio je dvostruki studijski album “Zloćko, a ne zločinac”, a pjesme “Vakula” i “Milena” tjednima su bile u vrhu top lista na većini domaćih radija, dok se singl “Vakula” preko godinu dana nalazio na nacionalnoj top listi HR Top 40. Na prvom CD-u se nalazi deset pjesama i veliki broj gostiju kao što su Saša Antić, Postolar Tripper, Shamso69, Zebrax, Nezavisni intelektualci te klapa Šibenik iz Zadra te kao bonus i devet video spotova koji prate pjesme s albuma. Na drugom, bonus CD-u koji potpisuju Ante Cash i Zebrax nalazi se 12 pjesama, među kojima se ističu “Tamo da putujem” u suradnji s Arsenom Dedićem, “Mostarska”, “Sretna nova 1984.” i druge.

Iza sebe ima dva albuma “U ime Oca i Novca” i “Gotovinski popust” te brojne hit singlove kao što su “Moja Cikla”, “Neću više”, suradnja s Edom Maajkom na pjesmi “Đe si buraz” te “Nema cijene” koja je svojevremeno bila službena himna Hrvatskog olimpijskog odbora. Iza sebe ima preko sto koncerata diljem regije.