Anthrax izdaju Worship Music

Anthrax izdaju svoj novi album Worship Music 13.rujna preko Megaforce Recordsa. Prvi album ovih heavy metal velikana nakon osam godina obilježio je i povratak pjevača Joey Belladonne, koji se nije pojavljivao na Anthraxovim pločama još od davne 1990.

‘Worship Music’ će biti objavljen taman dan prije nastupa “velike četvorke” – Metallica, Megadeth, Slayer & Anthrax na Yankee stadionu (NY).

Joeyev povratak na mjesto našeg stalnog pjevača učvrstio nas je kao nekada” izjavio je gitarist Scott Ian. “Opet smo na istoj valnoj duljini kreativno, radimo zajedno, pišemo zajedno i ponovo postajemo bend. Ovaj album nije ispunjen samo s ovih četiri godine naših života već erom našeg postojanja kao jedinstven bend. Objedinjuje sve to. I kada ga slušam, mogu čuti svu energiju i ljubav i mržnju i bol i smijeh koji su tu uloženi.

Album Worship Music s svojih jedanaest pjesama producirao je sam gitarist Rob Caggiano i producent Jay Ruston, a snimljen je tokom perioda od pune četiri godine u studiju u New Yorku, Los Angelesu i Chicagu.