Antifa night uz zagrebačke bendove Mašinko, Ponor, Sentence i Saučešće

U sklopu programa trećih po redu Trnjanskih kresova, ovu subotu, 6. svibnja, održat će se i osmi po redu Antifa night, koncert u organizaciji Mreže antifašistkinja Zagreba.

Nastupaju zagrebački angažirani hardcore punk bendovi Mašinko, Ponor, Sentence i Saučešće, a za afterparty bit će zadužen DJ Vlaja.

Mašinko je jedan od trenutno najaktivnijih zagrebačkih punk bendova, koji trenutno kruži regijom predstavljajući svoj novi album, na kojemu između ostaloga opjevavaju Trnjanske kresove i referiraju se na Zagreb iz vremena dok ga je obilježavao broj 041. Bend je osnovan 2010. godine i iza njih su četiri izdanja, koja obilježavaju energičan i melodičan zvuk instrumenata te karakteristični višeglasni himnični refreni.

Ponor je hardcore/punk/metal četveročlana mašinerija, koja od 2011. svojim specifičnim zvukom ruši zidove. Riječ je o iskusnoj ekipi koja je proteklih godina svirala u bendovima poput Senate Fox, Amoka, Storms, Sentencea i Gardens of Hiroshima, a svojim brzim, mračnim i glasnim zvukom dolaze podržati našu zajedničku borbu!

Sentence je zagrebački hardcore bend koji svira od 2009. godine, a ekipa je aktivna bila i u bendovima poput This day will burn, Ponor, Kiper, Razlog za, La kurtizana, Amok, Lasting Values. Bend je poznat po svom angažiranom pristupu nastupima i svojim izdanjima, prilikom čega ne propuštaju poslati poruku o pravednijem društvu i svemu onome pokvarenome oko nas!

Saučešće je tročlana horror/melo punk domaća atrakcija, koja na satiričan, melodiozan i pjevan način pristupa stvarima koje nas okružuju. Krajem 2016. godine izdali su svoj novi album koji će predstaviti i publici u petak!

Svi bendovi nesebično su se odazvali podržati Antifa night i poslati svoju poruku o borbi za pravedno društvo, lišeno mržnje i podjela.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), a ukoliko ulaznica ostane prodavat će se na klupskoj blagajni po cijeni od 40 kuna. Program Trnjanskih traje cijeli dan, besplatan je i svi su pozvani!

Početak: 21:30
Ulaznica: 30/40 kn

Program Trnjanskih kresova