Artan Lili – “Na vodi”

Beogradski sastav Artan Lili pripremio je novi singl-spot “Na vodi” kako bi nam uljepšao nadolazeće vrele ljetne dane. Razigrani i puni energije, nastavljaju objavljivanje drugog po redu albuma koji nosi naziv “New Deal”.

Režiju spota “Na vodi” zajedno potpisuju Miodrag Cicović (Straight Mickey & The Boyz), Romana i Bojan Slačala. Pjesma je snimana u audio produkciji Gorana Crevara iz studija Digimedia. Popularna četvorka izabrala je za snimanje video spota različite lokacije u Beogradu, Banja Luci i Dohi.

Udruženim snagama smo ponovo došli do nove kulturne pobede za nas i naš grad“, izjavio je frontmen benda Bojan Slačala, i istaknuo:”Hvala svima na iskazanom entuzijazmu bez kog naravno ne bi bilo ničega“.

Pjesma se nedvosmisleno referira na nedavne prosvjede održane prošli mjesec u Beogradu nakon što je u noći 25. travnja 2016. tridesetak maskiranih ljudi s “fantomkama” i naoružani palicama, bagerima srušilo objekte u Savamali, o čemu su izvještavali rijetki mediji, sve zbog zbog projekta “Beograd na vodi” i zakulisnih političkih igrica kako navodi Inicijativa “Ne da(vi)mo Beograd”.

Beograđani će biti u prilici poskušati novi album, uključujući i novi singl “Na vodi” već 22. lipnja, kada bend nastupa u okviru festivala “Belgrade Calling”.