Artan Lili – “Nije svejedno”

Grupa Artan Lili ima iza sebe uspješnu koncertnu godinu, u kojoj je poklonike svog zvuka obradovala brojnim singlovima i privlačnim video spotovima. Ususret Novoj godini, popularni beogradski sastav objavio je estetski izazovan video za novu pjesmu “Nije svejedno”.

Napravili smo novu pesmu na telefonu i snimili ceo spot u jednom kadru“, izjavio je frontmen Bojan Slačala i dodao: “Shvatili smo da vrhunska muzika može da se pravi i na telefonu. Ovo je nešto sasvim novo i za publiku i za nas. Nadam se da ćete uživati u novom zvuku Artan Lilija“.

Pjesma, “Nije svejedno”, naći će se i na njihovom novom albumu “New deal” koji će sljedeće godine objaviti izdavačka kuća Lampshade Media.

Režiju video spota u jednom kadru potpisuje dugogodišnji suradnik benda Staša Tomić koji je ovom prilikom izjavio: “To je to, to su Artani u punom sjaju, ekipa na gomili, hormoni, telefoni. Potrudili smo se svi zajedno da vam prenesemo autentični ovovremenski impuls mladosti. Savršena stvar za lep početak jedne Nove godine!”