Atheist Rap kreće na turneju bez granica

Novosadski bend Atheist Rap nastupit će tokom travnja u Slovačkoj, Austriji, Njemačkoj i Češkoj. Na turneji pod nazivom „No Borders Tour“ (Turneja bez granica) tijekom 18 dana održat će 12 koncerata.

Legende regionalnog punk-rocka će prvo gostovati u Bratislavi 13. travnja, u klubu „Musicat“, u okviru ex-yu tuluma, dan kasnije nastupit će u bečkom klubu „Das Bach“ u društvu rovinjskog benda „Tito`s boys“, poslije čega slijedi devet koncerata u njemačkim gradovima. U toj zemlji će nastupati sa više interesantnih bendova. U gradu Schwäbisch Gmünd dijelit će binu sa Nothington iz San Francisca i Western Settings iz San Diega, u Hamburgu sa nizozemsko-njemačkim punk-rock trijom Bambix, a u Stuttgartu će svirati sa dugogodišnjim prijateljima – Defenders of the Universe i The Higgins, iz Njemačke. Turneju će završiti 30. travnja u češkom gradu Brno.

Athest Rap iza sebe ima dvije europske turneje, a do sada su nastupali u Engleskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Mađarskoj i Rumunjskoj. Po povratku u Srbiju, Atheist Rap će proslaviti 29. rođendan koncertom u Beogradu, u Barutani 19. svibnja, kada će zasvirati samo pjesme sa prva tri albuma: „Maori i crni Gonzales“ (1993), „Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete“ (1995) i „II liga zapad“ (1998).