Atheist Rap stiže u zagrebačku Tvornicu predstaviti novi studijski album “Überlauf”

atheist rap

Atzke, dr. Pop, Leki, Radule i Zoki aka Atheist Rap legendarna novosadska punk-rock grupa stiže u zagrebačku Tvornicu Kulture u subotu 29. listopada 2016 kako bi nam predstavili svoj novi studijski album “Überlauf”.

Album se može pronaći u digitalnom formatu, kao i na CD-u, dok je posebno izdanje na LP ploči objavljeno u suradnji s “PDV records”.

Bend će osim pjesama s novog albuma odsvirati i najveće hitove koji su obilježili njihovu dosadašnju karijeru. Atheisti su skromnih očekivanja, žele da nastup u Tvornici bude ujedno i njihov najveći zagrebački koncert u povijesti benda.

Prije zagrebačkog koncerta popularni novosadski punkeri imaju turneju po zapadnoj Europi, gdje će odsvirati 12 koncerata tijekom 16 dana koliko je trajanje turneje. Zezanje počinje u Beču 30. rujna, zatim slijede nastupi u 10 njemačkih gradova, a sve završava nastupom u Pragu 15. listopada.

Prošle godine Atheisti su imali vrlo uspješnu turneju po Njemačkoj, gdje se pokazalo kako jezična barijera nije problem, odnosno da publika pozitivno reagira na energiju koju bend emitira, tako da je uslijedio novi poziv, ovog puta za nešto duži i obimniji tour.

Ulaznice su u pretprodaji 40 kn, a na dan koncerta 55 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
www.entrio.hr