Audioworks Allana Schmidtbauera

Želite li naučiti nešto o tonskom snimanju MIXER.HR i MONITOR AUDIO STUDIO imaju rješenje za vas.

Pridružite nam se na tečajevima tonskog snimanja pod vodstvom Allana Schmidtbauera i prođite kroz teme kao što su višekanalno snimanje, mikrofoni, audio editiranje, konzole, dinamika, efekti, EQ, ljudsko uho i psihoakustika, završni mix, Nuendo i Cubase Audio programi

Pošaljite upit na audioworks@mixer.hr a mi ćemo vas kontaktirati i u razgovoru s vama utvrditi sa kojim predznanjem dolazite na tečaj, te vas uvrstiti u grupu sa polaznicima istog predznanja kako bi maksimalno iskoristili vrijeme provedeno na tečaju.

Tečaj se odvija u 8 termina po dva puna sata, što ukupno iznosi 16 radnih sati i to u grupama po 4 polaznika. Cijena tečaja iznosi 1.440 kuna.

Ako želite tečaj ‘jedan na jedan’, potpuno prilagođen vašim interesima i potrebama javite nam se i za vas ćemo pripremiti program kakav želite uz prilagodbu programa vašem predznanju, bez obzira da li ste potpuni početnik ili osoba sa iskustvom koja želi proširiti znanje o određenom segmentu tonskog snimanja.

Cijena personaliziranih tečajeva iznosi 900 kuna za 5 radnih sati.

Svi tečajevi održavaju se u prostorima MONITOR AUDIO STUDIJA, a termini nastave dogovaraju se sa svakom grupom ili individualnim polaznikom zasebno.