Avril Lavigne objavila mračni spot: “I Fell in Love with the Devil”

Na novom albumu Avril se "obračunava " sa svojom prošlosti

(Avril Lavigne / Fotografija: Getty)

Avril Lavigne objavila je još jedan singl s najnovijeg albuma “Head Above Water”.

Pjesmu “I Fell in Love with the Devil” prati gotički video spot napravljen u suradnji s redateljem Elliottom Lesterom. U mračnoj i dramatičnoj atmosferi koja se proteže kroz video, pjevačica je izgubljena u šumi. Lutajući tako u potrazi za izlazom, dolazi do groblja gdje sreće misterioznu osobu, vjerojatno Nečastivog glavom i bradom. Iako se zaljubila u njega, na kraju mu uspijeva pobjeći…

Pjesma je naišla i na neke religiozna kritike, no Avril Lavigne objašnjava kako je inspiraciju za pjesmu našla u toksičnim ljubavnim vezama: “Pjesmu “I Fell in Love with the Devil” napisala sam kao stalni podsjetnik samoj sebi da se neki najmračniji ljudi svijetu mogu predstavljati kao anđeli. Molim vas, dozvolite da moja pjesma i vama bude podsjetnik na to da ne dopustite drugima da vas vuku sa sobom na dno. Planiram prekinuti taj j…. ciklus toksičnih veza i iza sebe ostaviti sve one ružne stvari iz prošlosti, sadašnjosti, ali i budućnosti.”

Svoje šesto studijsko izdanje “Head Above Water” Lavigne objavila je u veljači ove godine, a opisuje ga kao svoj najozbiljniji i najiskreniji odrasli album. Na albumu se kao gošća pojavljuje i Nicki Minaj.

Avril Lavigne izbacila singl s Nicki Minaj – Poslušajte ?Dumb Blonde?