B# Band – Help me please

Zagrebački sastav B# Band predstavio je svoj debitantski singl “Help Me Please”, upečatljivu i ritmičnu pjesmu, produkcijski upakiranu u čvrsti zvuk modernog blues rocka još početkom travnja. Singl je ovaj vikend dobio i svoje novo video ruho. Prvi službeni spot grupe koji ju prikazuje u stvaralačkom zanosu režirao je Igor Ferderber.

Pjesma je nastala prilikom uživanja u skladu prirode te vječnoj borbi mora i stijena na obalama Jadrana, a umirujući zvukovi su donijeli riječi same od sebe – riječi koje govore o životnom putu svakog čovjeka i njegovoj potrebi za sigurnošću. Tekst je napisao Ivica Bakula, autor glazbe je Nenad Mađerić, aranžman je napravio cijeli bend, a za glazbenu produkciju je zaslužan perspektivni producent Antonino Šimić iz zagrebačkog Greenwood studija.

B# Band je autorski blues rock sastav formiran u siječnju 2015. godine od iskusnih zagrebačkih glazbenika (Nenad Mađerić – gitara, Ivica Bakula – glas / gitara, Hrvoje Kaučić – bas i Darko Andročec – bubanj), koji više od dvadeset godina sviraju različite glazbene pravce – blues, rock, jazz, fusion… Surađivali su s poznatim imenima blues i rock scene, poput Kreše Oremuša, Branka Požgajca (Drugi način) te Yogi Lonicha (Chris Cornell band), a pozornost ljubitelja bluesa su privukli pobjedom na zagrebačkom regionalnom finalu ”7th Croatian Blues Challenge-a”.