Bad Blood objavili svoj četvrti album “Inner Core”

Veterani hrvatske metal i hardcore scene Bad Blood, snimili su novi album “Inner Core” koji objavljuje švicarski label Miner Recordings poput njihovog albuma “Silence = Death” iz 2013. godine.

Album donosi pet potpuno novih pjesama koje su snimane u zagrebačkom Chicken Sound studiju pod producentskom palicom Vedrana Kovačića Belija, kao i ranijih pet pjesama s “Counterstrike” EP-a koji je bend snimao u Subscalar studiju, a izbacio samo u digitalnom obliku.

Na novom albumu Bad Blood je još jednom ugostio dugogodišnjeg prijatelja Garya Meskila, pjevača i osnivača legendarnog Pro Paina, koji je gostovao na pjesmi “Freedumb State Of Mind” sa “Silence = Death” albuma. Na pjesmi “Hammers & Nails” također gostuje Srđan Karužić iz dubrovačke Krakatoe, a na pjesmi “Crying ClownIvan Pripuzić Pripo, pjevač osječkog metal benda Kymera. Audio za naslovnu pjesmu možete poslušati u linku iznad.

BB Inner Core cover

Popis pjesama:
1. Serving Them Bastardz
2. Inner Core
3. Shadows
4. Mors Indecepta
5. Hammers & Nails
6. Invictus
7. Cast The Stone
8. History Of Violence
9. Private Hell
10. Crying Clown

Bad Blood postoji od 1998. godine i svira mješavinu hardcora i thrashmetala. Po uzoru na Panteru, Pro Pain, Hatebreed, Lamb Of God. Bend je poznat po svojim energičnim, divljim live nastupima, a više o njemu možete se pronaći na službenom facebook profilu.

Cijela dosadašnja diskografija – tri albuma i jedan EP dostupni su na besplatnom downloadu na www.badbloodcro.bandcamp.com
– 2000. “Reality Screams” / selfreleased
– 2001. “To Sin By Silence” / selfreleased
– 2013. “Silence = Death” / via Miner Records (Switzerland)
– 2014. “Counterstrike” EP / free bandcamp download

Band čine:
Branko Nađ – vokal
Bruno Grobelšek – gitara
Nenad Ratajec – bass
Zoran Kokan – bubnjevi