Bad Wolves predstavili video spot u čast Dolores O’Riordan

Američki hard rock bend u usponu, Bad Wolves, objavio je video spot za ranije objavljenu obradu hita „Zombie” kultne grupe The Cranberries .

Video posvećen nedavno preminuloj pjevačici benda The CranberriesDolores O’Riordan, možete pogledati u nastavku teksta. Spot je režirao poznati glazbeni režiser Wayne Isham uz jasne reference na spot za originalnu verziju pjesme „Zombie” i preranu smrt pjevačice Dolores O’Riordan.

Dolores O’Riordan preminula je na dan zakazanog studijskog snimanja sa bendom Bad Wolves na kojem je trebala snimiti svoje vokale za ovu verziju pjesme kojom je bila oduševljena.

„Njen tekst koji se suočava sa kolateralnom štetom političkih nemira je jednako aktualan danas kao što je bio i prije četvrt stoljeća kada je napisan. To je ono što smo htjeli pokazati, a ujedno je i dokaz koliko je Dolores svevremenska umjetnica” izjavio je Tommy Vext.

Pjesma „Zombie” nalazi se u samom vrhu top lista, dok je spot za samo nekoliko dana prikupio više od milijun i pol pregleda na YouTube-u.