Baladerstvo, Iskoraci, Rockologija i Popistika – sve to objedinjuje “Antologija” grupe Parni valjak!

Četverostruko CD izdanje sadrži i antologijske fotografije, kako s koncerata, tako i studijske, a koje obilježavaju razna razdoblja djelovanja benda

Parni valjak, bend koji već desetljećima pripada samom vrhu regionalne rock scene, teško da može na jednom mjestu sastaviti sve ono najbolje što je predstavio publici svih godina djelovanja. Stoga je Antologija, podijeljena na četiri tematske cjeline, vjerojatno najogledniji primjerak kako sažeti najbolje od ovakvog vrhunskog benda u 64 pjesme

Baladerstvo, IskoraciRockologija i Popistika, odnosno 4 CD-a čistog užitka od sada možete pronaći na najnovijem reizdanju Croatia Recordsa.

Od najranijih godina djelovanja do danas, ovo izdanje sadrži neke od najvećih njihovih hitova, ali i najboljih izvedbi koje i danas u radijskom i televizijskom eteru zvuče svježe kao i onoga trenutka kada su nastajale.

 Izdanje otvara simbolično Stranica dnevnika, jedan od prvih hitova koji je jasno nagovijestio kakvo razdoblje dolazi – razdoblje Parnog valjka koji će osvojiti regionalnu rock scenu. Tu su i drugi hitovi poput Jesen u meniDođiNakon svih godinaZa malo nježnostiMolitva…A gdje je ljubavPrazno tijeloUgasi meZagreb ima isti pozivniLjubavnaSve još miriše na njuZastaveProlazi sve, zar neUhvati ritamGledam je dok spavaMoja pjesma je lagana, IvanaU ljubav vjerujem

Četverostruki CD Antologija sadrži i antologijske fotografije, kako s koncerata, tako i studijske, a koje obilježavaju razna razdoblja djelovanja benda. Ujedno vizuale prate tekstovi dugogodišnjeg glavnog urednika Jugotona i Croatia Recordsa, Siniše Škarice, zatim glazbenog kritičara, novinara i publicista Zlatka Galla te poljskog novinara pop kulture Grzegorza Brzozowica.

Priča Parnog valjka odavno je ispričana, a ovo četverostruko izdanje savršeno prati njihovu vremensku crtu koja je iznimno bogata i zbog koje su i danas tamo gdje su bili i na početku – na vrhu glazbene scene.

Reizdanje Antologije Parnog valjka na 4 CD-a možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna.