Bang Bang najavljuje promociju novog singla i spota u Johann Francku

Zagrebački pop rock bend Bang Bang će u utorak, 6. lipnja 2017. s početkom u 20 sati, u prostoru Johann Francka u Zagrebu, konačno objasniti “Kako stoje stvari”.

Riječ je o predstavljanju nove pjesme i pripadajućeg spota te njihove prve glazbene suradnje sa Sašom Antićem, a pjesma je inspirirana stanjem u zemlji i društvu kroz duhovitu igru riječi autora. Kako kažu, nije slučajno da su baš za ovu pjesmu kontaktirali Sašu Antića, inače prezimenjaka vokalistice benda:

“Jako volim Sašine tekstove. Usudio bih se reći da sam njegov veliki fan, a dobiti dobru kritiku od svog uzora, a onda još s njim surađivati na pjesmi ispunjenje je jedne velike želje. Kada sam radio ovu pjesmu odmah sam čuo njegov glas, a činjenica da Antići zauzmu mikrofone i objasne stanje stvari u zemlji činila nam se kao odlična ideja”, ističe gitarist i autor teksta Hrvoje Prskalo.

Bend o spotu ne želi otkrivati previše detalja, ali najavljuju pravi mali vizualni spektakl čiji je autor Raul Brzić. “Nama su spotovi uvijek bili jako bitna vizualna stavka pjesme. Srećom, naišli smo na ljude koji razmišljaju kao i mi pa nam je svima svaki sljedeći spot neka vrsta izazova i pomicanja granica. S ovom pjesmom pomakli smo granice što se tiče stila, stava, aranžmana, pa čak i nekog pravca benda, a spot nam je cijelu priču duhovito zaokružio”, naglašava pjevačica benda Lara Antić.