Bang Bang svira na Rock’n’Run after partyu u Vintageu

Prva Rock’n’Run utrka, koja će se održati u subotu 12.04. na zagrebačkom Bundeku svoj će službeni after party imati iste večeri u Vintage Industrial Baru. Za sve trkače i njihovu ekipu sviraju Bang Bang. Podsjećamo da su prijave za utrku otvorene do 11.04.

Bang Bang ime je zagrebačkog retro pop/blues benda koji je publiku i kritiku osvojio prekrasnim ljetnim pop singlom ‘Negdje na cesti’. Već njihov drugi singl ‘Bez obzira na sve’, iznenađujuće je dospio na 27.mjesto službene nacionalne ljestvice HR TOP 40. Treći po redu singl pjesma je pod nazivom ‘Vozi me’, za koju je bend snimio i spot u kojem se pojavljuje poznati hrvatski glumac Mario Mirković.
Bend se službeno okupio krajem 2012. godine, kada je i potpisao ugovor sa diskografskom kućom Croatia Records.

bang2

Članovi benda redom su iskusni glazbenici ali i međusobno dugogodišnji prijatelji. Tomislav Hajak na bubnjevima i Nikola Matić na bas gitari, temelj su i ritam sekcija benda, a kao tandem, osim što godinama djeluju i kao studijski glazbenici, sviraju i sa raznim drugim izvođačima. Na klavijaturama se od nedavno pridružila i Jelena Domazet te je ujedno doprinjela zvuku benda i kao dodatni prateći vokal. Bang Bang jedan je od rijetkih bendova koji među članovima krije i dva producentska imena; riječ je o gitaristima Zvonimiru Domazetu, aranžeru i glazbenom producentu i Hrvoje Prskalo – producent iz tonskog studija Zg zvuk, ujedno autor tekstova i glazbe.  Pjevačica Lara Antić svoje glazbeno iskustvo započela je pjevanjem u zboru Zvjezdice, a svoju prvu karijeru započela je kao back vokal mnogim hrvatskim izvođačima i bednovima.

Osim autorskih pjesama, band uživo izvodi i obrade stranih pjesama u svom karakterističnom  stilu, a na repertoaru se može pronaći i pokoji stari zaboravljeni domaći hit. Bend trenutno snima ostatak materijala i planira izdati album prvijenac na jesen 2014. godine.

U 11. mjesecu prošle godine grupa Bang Bang rasplesala je prepunu dvoranu Vintage Industrial Bara, a ponovno će isto pokušati u subotu, 12.04. 2014.god.