Barb Wire Dolls ovog listopada u KSET-u

barb wire dolls

Band čiji je istinski duh punk and rolla prepoznao i Lemmy Kilmister kad ih je, među prvim bandovima, uzeo za svoju izdavačku kuću, stiže u KSET u ponedjeljak, 3. listopada.

Preko 700 odsviranih koncerata u 22 države, uključujući i headline nastupe na festivalima govore u prilog činjenici da su uspješan touring band na DIY principima. Prvi album “Slit” je snimio legendarni Steve Albini (Shellac, Big Black), a album je pobrao odlične kritike, imaju i nekolicinu singlica, uključujući split s OFF!. Novi album “Desperate” je upravo izašao, dok su jedan od premijernih nastupa s novim materijalom imali na velikom Wacken festivalu. U Europu se vraćaju prvi put nakon 2014. godine te domaća publika može na najbolji način provjeriti kako band zvuči na koncertu u KSET-u.

Ulaz se otvara u 20h. Cijena karte iznosit će 45 kuna u pretprodaji i 65 kuna na ulazu, a karte se mogu nabaviti od 12.9. u KSET-u i Dirty Old Empire shopu. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).